Twitter response:

Zaal en restaurant

www.grillmoments.be

NIEUW CONCEPT ; Elke zaterdag van 19u00 tot 01u00

Andere dagen mogelijk op reservatie voor groepen vanaf 40 personen.

De grootste grillspecialist in de regio! Maak samen met ons een wereldreis van talloze smaaksensaties. Dit terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in onze grote speeltuin!

Inbegrepen in de all-in formule: Uitgebreid koud & warm buffet, Vleesbuffet – BBQ (self service), Ruim assortiment desserten, Dranken: frisdranken, waters, jupiler, wijnen, koffie & thee, Dansgelegenheid met dj of live muziek

Prijzen ZATERDAG: Kids 1 jaar – 2,5 jaar: GRATIS, Kids 3 jaar – 11 jaar: 17 €, Volwassenen: 35 €

De ideale feestzaal voor groot en klein! Grill Moments zorgt voor lekker eten, sfeer en ambiance!

Vier jij jouw verjaardag bij ons? Gratis maaltijd voor de jarige bij een groep van 10 personen.

Ideaal voor: verjaardag, doop, huwelijk, communie, familiefeestje, …

Zaalverhuur mogelijk voor elke evenement van 50 tot 400 personen

Omdat het niet altijd gemakkelijk is om alle gezinsleden te plezieren, biedt Kids Moments een uniek concept in België: het combineren van verschillende culinaire trends in slechts één plaats met de winnende combinatie, kinderen kunnen eten en plezier hebben in de speeltuin. Ouders kunnen eten en een gezellige avond doorbrengen, gevolgd door een dansfeest (DJ of live muziek) OP RESERVATIE! 

Ideaal voor ouders die een avondje uit willen met het gezin. Kinderen kunnen zich uitleven zonder grenzen. De speeltuin met een grote capaciteit. Of het nu voor uw plezier is of voor een speciale gelegenheid, u zult een goede tijd hebben met familie of vrienden. Kom en geniet van onze buffetten naar believen en daarna ambiance met DJ of live muziek, gevolgd door een dansfeest.

 

Bent u op zoek naar een bijzondere plek, dan zal deze plek uitstekend geschikt zijn voor het organiseren van uw verschillende evenementen.

Kids Moments is zoveel meer dan een speeltuin. Er is een receptiezaal van maar liefst 600 m². Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een avond thema, een verjaardag, een privé-evenement zoals een communie, een lentefeest, een babyborrel, een koffietafel, een doop, een verloving of zelfs een huwelijk, wij maken al uw wensen waar. Wij bespreken samen uw voorstel om tot een perfect arrangement te komen.

Wij bieden de beste service op het vlak van de zaalhuur. Die zich kan aanpassen aan uw smaak, thema’s en wensen.

Op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding?

Dan is Kids Moments de ideale feestzaal voor alle gelegenheden met een capaciteit van max 320 zitplaatsen
Ons team is blij om jullie te mogen verwelkomen van uw privé of professioneel evenementen, en biedt de voorzieningen en diensten van uw evenement een succes te maken.
NIEUWE WEBSITE VOOR FAMILIE- & BEDRIJFSFEESTEN

www.eventmoments.be

event logo met FEESTZAAL jpeg

Kids Moments is niet alleen een grote overdekte speeltuin maar is ook een van de enige die een echt restaurant met een uitstekende keuken aanbiedt.

Het traiteursteam van Kids Moments bestaat uit een gepassioneerde chef-kok bijgestaan ​​door een team met als doel het delen van zijn passie voor de Belgische en Franse keuken met haar klanten.

Terwijl de kids spelen kunt u genieten van een heerlijke schotel uit onze nieuwe menukaart 🙂 

  
 

Bedrijfsfeest

Carnaval

Halloween

New year

Pasen

Privé-feest

Sinterklaas

Vip verjaardag

Dancefloor

Personeel

Sfeer aan tafel

Zaal

Communie

Vergadering